Србија

УЖАС НА СВАДБИ У НИШУ! СЕСТРИЋ ПРЕТУКАО УЈАКА НА СМРТ: Удавао ћерку, па добио батине од којих је преминуо

Драган Живадиновић (56) из Сврљига сахрањен је прошлог викенда на локалном гробљу. Човек је, како незванично сазнајемо, настардао на свадби своје ћерке. Тачније тешко је повређен у тучи која је за последицу имала смртни исход.

„Драган је удавао ћерку Драгану и приредио свадбено весеље у једном нишком хотелу у петак почетком септембра, за више десетина гостију, рођака и пријатеља. Атмосфера је на почетку била величанствена, певало се и веселило. Међутим, нешто после поноћи Драгану се пожалила једна гошћа да његов сестрић Млађан Николић из Књажевца, вероватно припит, досађује њеној пријатељици. Он је одмах интервенисао и без обзира на рођачке везе захтевао да сестрића удаље из сале. На несрећу, то је био само почетак лома и ужаса. Неколико минута потом сестрић Млађан је неприметно пришао Драгану и ударио га песницом у главу“, рекао нам је један од гостију и додао:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„То је моментално изазвало тајац. Драган је устао и изашао из сале за сестрићем. Не знам детаље сукоба напољу јер сам остао да седим за столом, али се Драган убрзо вратио са подераном кошљум, изгребан и крвав“, прича један од присутних гостију.

Нико чак ни из породице Живадиновић не зна детаље сукоба испред хотела, а неки рођаци кажу да ни повод сукоба не знају.

Драгану је сутрадан позлило, па је из Сврљига хитно пребачен у нишки Универзитетски клинички центар. Према сазнању пријатеља, Драган је подвргнут двема операцијама на глави, али нажалост последице туче су биле смртоносне. Издахнуо је 17. септермбра, а два дана касније сахрањен на сврљишком гробљу.

У међувремену, када се сазнало да је Драган у болници, интервенисала је полиција. Млађан је лишен слободе 6. септембра. Званичног саопштења истражних органа нема, али се зна да је три дана касније Николић пуштен из притвора да се брани са слободе због учествовања у тучи.

Наводно, чека се налаз обдукције, а потом се очекује одлука да ли ће Млађан поново у притвор.

У међувремену, саслушани су поједини гости, али већина њих не може да се изјасни о детаљима трагичне туче већ само причају о сукобу у сали. Детаље не зна ни најближа родбина. Јасно је да је сестрић претукао на смрт ујака, али очито то није спречило Драганову сестру да са својим супругом присуствује сахрани. Млађан није био на сахрани, а где се тренутно налази, нико не жели прича.

Тренутно, као неми сведоци два догађаја, радосног и трагичног, на капији свадбени венац, а на кући читуља.

Иначе, чланови породице, па и поједини гости су после свадбе били позитивни на корона вирус.

Извор: Курир.рс/Д.Д.И.