Србија

ДР ЈАНКОВИЋ ПОСЛАО ПОРУКУ ЉУДИМА КОЈИ СУ СКАНДИРАЛИ КОНУ И ТИОДОРОВИЋУ: Намажите се Павловићевом па дођите овамо

Заменик директора Клиничког центра у Нишу упутио је оштру поруку антиваксерима који се буне против ковид пропусница и прете лекарима који се залажу за вакцинацију. Он их позива да дођу у ковид болнице без икакве заштите и да тако одбране своје сулуде теорије.

– Покупио би их све из те гомиле и послао у интензивне неге, да морају да лече. Нека се намажу са Павловићевом машћу, нека оду тамо без маски, без заштитних ночара, нека нам докажу своје тврдње. Обавезно Павловићеву маст да ставе, витамине да попију и да се сунчају, па онда нека дођу да нам докажу те болесне теорије – каже доктор Радмило Јанковић поводом претњих и протеста антиваксера који су претили и вређали испредстанова у којима живе др Предраг Кон и Бранислав Тиодоровић, пише Нова.рс

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Они дезавуишу и негирају да ти људи уопште тамо нешто раде и да некога лече. То више није ствар личних слобода, нити питање вакцинације. Они се поносе тиме да нигде и никада не носе маске и да се не придржавају никаквих мера, док лекари и сестре скапавају радећи и сахрањујући у тим болницама десет или више људи на дан – огорчен је др Јанковић.

Оштру поруку антиваксерима данас је посало и министар здравља Златибор Лончар, који им је поручио да – уместо испред стана др Кона – протестују испред његовог.

Извор: Блиц