Србија

ПОЛИЦИЈА СЕ ВРАТИЛА НА МЕСТО ТРОСТРУКОГ УБИСТВА: Дошли са специјалним справама – траже ЈЕДНУ СТВАР

Место убиства Горана, Гордане и Лидије Ђокић, брутално убијене породица из Алексинца, данас је поново ограђено полицијском траком.

Полиција се на место злочина вратила након што је завршена обдукција тела која је показала да су Ђокићи ликвидирани из ватреног оружја и да су њихова тела након тога спаљена.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

За сада није познато да ли су отац, мајка и ћерка ликвидирани на месту на ком су пронађена њихова тела или су убијени у аутомобилу.

Подсетимо, крај запаљеног аутомобила породице Ђокић, који је пронађен у атару села Тешице, на око 10 километара од атара села Моравац где су пронађена њихова тела, нађена је чаура.

Полиција је оградила велику површину око дела где су пронађена спаљена тела Ђокића и сада са детекторима метала трага за чаурама, што значи да се сумња да су ликвидирани на месту где су тела и пронађена.

Подсетимо, аутомобил, марке пасат, пронађен је у суботу ујутру запаљен и потпуно уништен на јако неприступачном терену. А неколико сати касније, полиција је 10 километара даље, приметила како из шипражја вири рука.

Након тога огроман број полицајаца дошао је на то место и пронађена су сва три тела породице за којом се трагало пуних шест дана.

Мотив свирепог убиства оца, мајке и ћерке (25) за сада је непознат, међутим сумња се да је у питању користољубље с обзиром да је Горан држао мењачницу у Алексинцу и да су мештани добро знали да је са собом знао да носи веће своте новца, као и да је повремено давао новац на камату. Истрага овог незапамћеног злочина је у току.

Извор: srbijadanas.com/Блиц