Србија

ГОРАН ЂОКИЋ ИМАО ПИШТОЉ: Покушао је да заштити породицу од убице?!

Горан Ђокић (57) из Алексинца, који је нађен спаљен заједно са својом супругом Горданом (56) и његовом ћерком Лидијом (25) у јами у атару села Моравац, наводно је имао пиштољ, а није искључено ни да га је носио са собом.

Како незванично сазнајемо, полиција је приликом претреса стана Ђокића у Алексинцу пронашла футролу за пиштољ, али у њој није било оружја.

– Утврђено је да Горан није имао дозволу за оружје, што не значи да га није поседовао. Могуће да је пиштољ набавио ради личне безбедности, јер је неретко био на мети лопова због мењачнице коју је држао. Пошто пиштољ није нађен у стану, већ само футрола, могуће је да је Горан оружје носио са собом, као и да га је имао код себе у ноћи када је са супругом и ћерком отет и убијен – каже извор и подсећа да је поред спаљеног “пасата” Ђокића пронажена чаура.

– Ђокићи су убијени хицима из ватреног оружја, па спаљени. Чаура је послата на анализу како би се утврдило из ког је тачно оружја испаљена. Не искључује се ни могућност да је то чаура испаљена из Горановог пиштоља, јер је он можда покушао да пружи отпор.

Подсетимо, спаљена тела власника мењачнице из Алексинца, Горана Ђокића, његове супруге Гордане и њихове ћерке Лидије, пронађена су прекјуче после шест дана од нестанка, у рупи у атару села Моравац, а десетак километара даље у селу Тешица био је њихов аутомобил “пасат”, који је такође спаљен.

Извор: Курир.рс