Србија

УЖАС! Српски политичар извршио самоубиство, није умро природном смрћу!

Дујовић је 2019. одмах дао отказ након што су његова ћерка и син ухапшени због убиства старице у Земуну.

Политичар Саша Дујовић (54), отац Јелене Шпаговић (27), оптужене за монструозно убиство Мајде Гаровић (80), није умро природном смрћу, како се досад веровало, већ је извршио самоубиство, сазнаје Објектив од добро обавештених извора блиских истрази.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Некадашњи посланик и председник Удружења ратних војних инвалида Србије свих ратова је 30. јула, према речима нашег саговорника, пуцао себи у главу из пиштоља у свом стану у Београду.

– Дујовића је мртвог у стану пронашао његов син. Обдукцијом је утврђено да је у питању самоубиство – открива извор Објектива.

ДАО ОТКАЗ НА СВЕ ФУНКЦИЈЕ

Дујовић је 2019. одмах дао отказ након што су његова ћерка и син ухапшени због убиства старице у Земуну. До тада је био запослен на одређено време у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

– Најстроже осуђујем потез ако га је неко од моје деце направио, тако да оно што је закон прописао мора да се примењује за све грађане. Што се мене тиче, из моралних разлога и могућег поступка своје деце ја сам поднео оставке на све функције у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања – рекао је он тада, а потом је додао:

– Жао ми је жртве, жао ми је због потеза, најжалије ми је као родитељу због свега што се десило. Искрено се извињавам и грађанима Србије. Ја сам ратни ветеран који се дуго борио и бранио ову државу. Све у свему ја од јавности не бежим, моја деца, ако су крива, морају да одговарају као сви који су криви.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс/Објектив