Свет

ШОК ПОРУКА ИЗ КРЕМЉА: Нема даље како год било, на сцену ступа Русија са велико ЊЕТ – ИЛИ ЋЕ НАСТАТИ ХАОС

Данас цео свет бруји о обарању сателита од стране руске војске што је опасна отворена опомена свима који имају ратне намере према Москви.

О овоме су се већ изјаснили САД, НАТО и ЕУ не скривајући узнемиреност.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Али шта је то што крију и једни и други?

Оно што нико не помиње је чињеница да је ово последња руска опомена НАТО-у, Америци и ЕУ. У јеку многобројних војних маневара на границама Русије, у јеку инфилтрације америчких инструктора у Украјини, у јеку напада украјинске војске на Донбас, у јеку свих врста притисака на Белорусију, Русија је упутила последњу претећу опомену.

Пратите наше одабране најбоље вести на нашем “Телеграм” каналу на Андроид телефонима преко инсталације на Плаy Продавници или десктоп рачунарима ОВДЕ

Опште позната чињеница је да сва војска НАТО и САД се занива у деловању на сателитски систем и без сателита није у стању да делује.

У случају великог рата, уколико Русија обори све сателите ових војних сила, те силе неће моћи да делују.

Припреме за ово најновије је већ извршена са МИГ-31 који има моћ да делује ракетама по сателитима. Осим овог Русија има неколико врста ракетних система за обарање сателита а још и ПВО систем С-500 који има исте особине.

Свет треба да буде дубоко забринут због овог догађаја јер ако је Русија послала овај сигнал Западу, процена тајних служби Русије је да Светски рат само што није почео.

Недавно је и немачка министарка Анегрет Крамп Каренбауер ратоборно изјавила да се са Русијом треба војно обрачунати чак и нуклеарним оружјем. Она свакако нешто тако не би изјавила да није добила сигнал са компетентног места.

Маневри у Црном мору, припеме за рат у Добасу и вероватан војни сукоб на граници Пољске и Белорусије требало је да буде окидач за Светски рат.

Уколико неко мисли да је то глупост или претеривање, мора да схвати да само светски рат може да пружи спас посрнулој економији светске елите.

Претходна два Светска рата нису се водила због идеологије него због профита.

Како год било, даље нема, на сцену ступа Русија са велико ЊЕТ.

Извор: Wебтрибуне.рс

Ознаке