Србија

ЦЕЛА СРБИЈА ДЕЛИ ОВАЈ СНИМАК: Ратни ветерани отерали провокатора (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Глобалистичка телевизија дошла да брани народ од глобалиста из Рио Тинта?

Репортер Н1 Ненад Нешић, који је извештавао са блокаде саобраћаја на Газели, извређан је и вербално нападнут од људи који су се представили као ратни ветерани и на кратко блокирали аутопут код Сава центра.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нешић је провокативним тоном поставио питање “ко сте ви и зашто блокирате скуп” људима који су носили ратна обележја и транспарент.

Он је пришао групи грађана, која је носила транспарент „На бранику отаџбине“ и блокирала саобраћај након одласка Зелених, и упитао их ко су они и зашто блокирају аутопут, а један од њих га је гласно упитао „на шта ти личим ја?“.

„Да ли ти познајеш српска обележја? Јел познајеш српску заставу?“, упитали су га.

Други човек, такође обучен у униформу са војничким обележјима и плочицом на којој пише „Н. Станић“, одговорио је да су они ратни ветерани, „уз свој народ и отаџбину“.

„Јел си служио војску? Па како онда не знаш ко смо, не познајеш униформе, заставе, ордење? Срам те било, зато нам и јесте у овој земљи тако. Доста политике бре више. Сви сте исти!

Народ српски треба да се пита и ветерани. Гледај ме у очи кад разговараш са мном.

Гледај, немој да си го*но бре, немој да сте го*на сви“, гласно је говорио један од окупљених, на шта му је репортер Н1 одговорио да неће трпети вређање.

Извор: Н1/Webherald