Србија

Језиво! ОТКРИВЕНО КО ЈЕ ПОСЛЕДЊИ ВИДЕО ЈОВАНУ! Ћерка Љиљана: Много тога има, не смем све да говорим! Рекла је: ЕВО ГА МОРАМ ДА ПРЕКИДАМ

Фото: Фејсбук принтскрин

– Само нам се јави, само нам се јави да си жива и да си добро. Апсолутно ништа више није важно. Волимо те, не знамо како ћемо да преживимо ако те изгубимо – рекла је кроз сузе Љиљана Симић, ћерка нестале Јоване Марјановић из Ниша.

Она је за Јутарњи програм на ТВ Прва испрчала шта она и њена сестра пролазе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Нажалост немамо нове информације, немамо ниједан нови траг, апсолутно ништа од маме. Ово је већ пети дан како помака нема. Апелујем на све мештане Златибора, на људе, потребни су нам овде они који добро познају терен – рекла је она и додала:

– Не знамо добро овај терен. Људи нас зову, имамо разне дојаве. Свашта нам причају, свашта нам шаљу. Зато нам требају људи да нас мало боље усмере и да нам помогну. Већ је много времена прошло, време је овде најважнији фактор – рекла је.

Љиљана је рекла да су добили позив да је виђена на путу ка Црној Гори, те да они нису губили време и одмах се запутили, али нажалост полиција ништа није пронашла.

– Добили смо дојаву да се налази рај магистралног пута Златибор – Нова Варош, према Црној Гори. Отишли смо тамо и нашли трагове у снегу по којима се види да је више људи туда прошло. Обавестили смо полицију и она је са патролом отишла на место, међутим, нису нашли ништа – рекла је она.

Телефон пронађен у цевима за водовод

Додала је да је телефон њене мајке пронађен у цевима за водовод преко пута НИС пумпе на излазу из Златибора.

– Пронашао га је радник који га је укључио и на основу тога полиција га је одмах лоцирала. Поред телефона, налазила се и шољица у којој је било и мало чаја. Не зна се да ли је то неки радник оставио. Поред тога, постављене су и неке палете, сумња се да је ту неко и спавао. Има хиљаду верзија, али хиљаду верзија приче – објаснила је она.

Према речима партнера њене мајке, Јоване Марјановић, она је последњи пут изашла из апартмана у 20 часова, након чега је он одмах кренуо за њом, али није успео да је види.

Њен партнер ју је последњи видео

– Мајка је изашла 22. децембра по причи њеног партнера са којим је тренутно у вези. Тај човек је последњи пут видео њу у том апартману и како је он рекао она је у 20 часова изашла из апартмана уз речи да иде мало да прошета. Ми смо били до апартмана и до те улице. Није изводљиво он није успео да је види, када је како је по његовој причи изашао после 2,3 минута за њом. То је апсолутно неизводљиво. Много тога има, не смем све ни да говорим због саме полицијске истраге. Њен партнер је последња особа са којом је она била у контакту и на основу онога што је он причао да је носила, ми смо објавили фотографију – објашњава Љиљана.

Она је навела да се последњи пут чула са својом мајком на дан нестанка око 13.45 и да тада ништа није било сумњиво. Објашњава да се Јована чула и са старијом ћерком Бранкицом и да после њиховог разговора немају никакву информацију.

– Ја сам се са мајком чула последњи пут тог дана у 15 до 2 поподне, имале смо најнормалнији разговор, причале смо о томе да ли да купим јакну за скијање или не, обичан мајка и ћерка разговор. Звучала је сасвим нормално и добро расположено. Након тога се у 15 до 6 поподне чула са мојом стараијом сестром, Бранкицом, са којом је причала неких десетак минута, такође о неким неважним стварима. Након тога је тај човек ушао у собу и она је сестри рекла: „Ево га, морам да прекидам“. Тако су оне завршиле разговор, након тога, ми немамо никакву информацију. Ми смо познавали тог човека.

Љиљана се захвалила полицији, али и великом броју грађана који жели да им помогне.

– Полиција у задњих 24 часа максимално ангажовала. Бескрајно им на томе хвала. Имамо одличну комуникацију. Јавио нам је велики број грађана који су спремни да помогну, да сами у сопстевној режији пробамо нешто да пронађемо, као што смо обилазили напуштене куће, шупе, оставе, штале, брвнаре.

Порука за Јовану: Волимо те, не знамо како ћемо да преживимо ако те изгубимо

– Само бих да кажем, јер се најискреније надам да је жива и да се негде осамила и да неким случајем ово може да види, желим да јој кажем да ће све бити у реду.

– Мама биће све добро, биће све у реду, све ћемо да средимо, немој да бринеш молим те, само нам се јави,само нам се јави да си жива и да си добро. Апсолутно ништа више није важно. Волимо те, не знамо како ћемо да преживимо ако те изгубимо – изустила је Љиљана и замолила да свако ко има неку информацију о несталој Јовани позове на број 0605576764.

 

 

 

 

 

 

Фото: Facebook
Извор: Курир.рс