Регион

ДРУГ НЕСТАЛОГ МАТЕЈА КОНАЧНО ПРОГОВОРИО: Ево зашто сви ћуте о кобној вечери

М. Б., један од шесторице другова Матеја Периша (27), са којим је био у Београду, за Курир је објаснио због чега се пријатељи са којима је нестали Сплићанин био у изласку када је нестао не оглашавају за медије.

Да подсетимо, Периш је нестао у ноћи између 30. и 31. децембра током изласка у клуб Готик. Другови су нестанак пријавили 31. децембра у поподневним часовима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Најбитније је да истину знају они који нас познају и они који треба да знају како бисмо сачували своју приватност и мир, а с циљем да и даље будемо максимална подршка Матејевој породици и свим истражним органима који учествују у његовом проналаску. Интернет је пун лажи и неистине. Господин Ненад Периш говори у име свих нас – рекао је М. Б. за Курир и захвалио се на разумевању.

Иначе, на друштвеним мрежама је све више коментара на рачун Матејевих пријатеља из Сплита, са којима је био у Београду. Многи се питају због чега они лично не учествују у потрази, као и због чега се не огласе и не ставе тачку на све спекулације о томе шта се дешавало у клубу пре нестанка Периша.

Извор: Курир.рс

Ознаке