Свет

Није добро! „СПРЕМИТЕ СЕ…“ ДОЛАЗИ КРАХ КАКАВ СВЕТ НЕ ПАМТИ, почеће једним ДОГАЂАЈЕМ НА БЕРЗИ

Светски познати економиста и писац Роберт Кијосаки каже да долази највећи крах у исторји света који ће почети „џиновским падом берзе“, предвиђајући да ће се „срушити злато, сребро, биткоин, некретнине…“

Кијосаки, аутор светског бестселера „Богати тата, сиромашни тата“, упозорио је на предстојећи колапс, додајући да ће он бити праћен депресијом. Очекује, каже, колапс неколико тржишта.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Долазе крах и депресија. Злато, сребро, биткоин ће се срушити, некретнине такођеи. Спремите се да купите још злата, сребра, биткоина, некретнина након што се несрећа обруши. Време је да постанете богатији након пада лажне инфлације“, био је помало и мистериозан Кијосаки, алудирајући на то да би та криза могла бити вештачки створена.

Он у светлу суморних предвиђања препоручује куповину биткоина. У августу је рекао да је биткоин инвестиција са највећим растом, а у октобру само потврдио ову своју констатацију, рекавши да ова криптовалута има „веома светлу“ будућност. Прошлог месеца је открио да купује више биткоина и етера, како расте страх од скока инфлације.

Кијосаки је раније предвидео и повлачење Бајденове администације.

„Бајден ће да се повуче. Камала (Харис) ће постати (прва) жена председница. Ово је био план све време. Трамп је упропастио Хиларин успон после Обаме“, закључио је.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс