Русија

ШОКАНТНО! Русија почела да повлачи трупе са украјинске границе – НИКО НЕ ЗНА ШТА СЕ ДЕШАВА…

Руске трупе почеле су масовно да напуштају пограничне области са Украјином.

Пре неколико сати примећена је висока активност руске војске на територији војних теренских кампова у близини украјинске границе, међутим, како се испоставило, то је било због чињенице да су руске трупе почеле да напуштају своја места привременог размештања. Податке о овој теми потврдила је прес служба Западног војног округа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према информацијама које је пренела прес-служба Западног војног округа, у овом тренутку руске јединице су почеле масовно да напуштају своја подручја размештања у близини граница Украјине. То је због завршетка планиране провере борбене готовости.

Дуготрајне вежбе, супротно изјавама Запада и Кијева, нису довеле ни до какве агресије Русије. Тиме се само наглашава натегнутост оваквих оптужби.

Ипак, Русија је показала највиши степен спремности да моментално пребаци велике снаге на своје западне границе, што је посебно важно у контексту агресивног понашања Украјине, САД и низа земаља НАТО-а.

Познато је да се руска војска успешно носила са задатим борбеним мисијама, разрадивши дејства како у одбрани тако и у офанзиви.

Међутим, неки руски аналитичари ово повезују са тајном дипломатијом и писмом које је Москва добила из Вашингтона.

Претпоставка је да су Руси почели да повлаче трупе како би САД имале изговор за испуњење услова Москве.

Шта се уствари догађа, видеће се ускоро.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Webtribune.rs