Србија

Шокантно! СВЕДОК ТВРДИ ДА ЈЕ СРЕО МАТЕЈА: Носио је јакну која му је била поприлично велика ПОМИСЛИЛИ СМО ДА ЈЕ НЕКА СКИТНИЦА

Полиција наставља потрагу за Матејем Перишем (27) из Сплита коме се у ноћи између 30. и 31. децембра након изласка из београдског клуба „Готик“ изгубио сваки траг.

Хрватска новинарка Ана Малбаша разговарала је са сведоком који тврди да је Матеја срео у првим сатима Нове године у Руми. Малбаша наводи да је неколико сведока са којима је разговарала претходно пријавило полицији своја сазнања.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– У првим сатима Нове године, око 3.30 сати у центру Руме, срели смо младића изразито плавих очију и косе. На глави је имао капицу и носио је јакну која му је била поприлично велика. У први мах смо помислили да је скитница. Обратио нам се, а говорио је сплитским нагласком – рекао је неименовани сведок репортерки.

Додаје да је све пријавио полицији кад је сутрадан чуо да је младић проглашен несталим.

Док је читава београдска полиција на ногама, а јавност потресена младићевим нестанком, из клуба „Готик“ најављују како ће њихов адвокат одговорити на „све инсинуације о овом случају“.

Ненад Периш, Матејев отац, стигао је у недељу у Београд. Јутрос није имао нових информација.

– Очекујем да ми се јаве из полиције. Требало би да ми кажу у којој је фази истрага и шта је до сада направљено. А мени треба само син… – рекао је јутрос за Дневник.хр Ненад Периш.

Скрхани отац поновио је како верује да српска полиција добро ради свој посао, али наглашава да је неизвесност најгора. Свака поуздана информација о младићеву нестанку би помогла.

– Чекам полицију да се јави и молим Бога – рекао је Периш.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Дневник.хр