Србија

Важно! МАТЕЈА ПЕРИША ТРАЖЕ У ЈОШ ТРИ ГРАДА! Ево шта се променило у стратегији потраге!

Од потраге за младим Сплићанином Матејем Перишем, који је нестао у ноћи између 30. и 31. децембра 2021. не одустаје се већ 15 дана, иако је нада да ће младић бити пронађен жив, све мања.

Упркос томе, потрага се додатно појачава.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

МУП Србије саопштио је да је званично проширио истрагу о несталом држављанину Хрватске Матеју Перишу (27) на Смедерево, Пожаревац и Панчево.

У потрагу, која траје петнаести дан, укључени су припадници Полицијске управе за град Београд, полицијске испоставе за безбедност на рекама, припадници Жандармерије, Полицијске бригаде и полицијских управа Панчево, Смедерево и Пожаревац, саопштио је МУП.

Како сазнају Новости, припадници ПУ Смедерево и речна полиција претраживали су и леву и десну обалу Дунава на делу водотока који је под надлежношћу смедеревске полиције.

Реч је о потезу од насеља Орешац па низводно до ушћа Велике Мораве у Дунав. То је подручје од 25 километара. Од Орешца на 1124 км до ушћа Мораве на 1103 километру водотока.

Нада и даље тиња, а Матејев отац одличио је да ће остати у Београду све док мистерија нестанка његовог сина не буде решена.

 

 

 

 

 

 

Извор: новости.рс