Свет

Ужас! МАЈКА УБИЛА ЋЕРКУ (3) ЗБОГ ЦРТАНОГ ФИЛМА: Тело детета спаковала у кесу за ђубре

Џастин Џонсон (22) је убила трогодишњу кћеркицу Сатон два дана после девојчициног рођендана. Искасапила је дете ножем а тело потом ставила у црну кесу за смеће.

На суду је рекла да јој је цртани јунак Сунђер Боб Коцкалоне на телевизији рекао да убије дете, или ће он убити њу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Истражитељ социјалне службе за угрожену децу рекао је пред судом да се Џастин не сећа шта је урадила јер је имала халуцинације.

– Казала је да је гледала Сунђер Боба на телевизији и да је почео да јој говори да убије дете. Да мора да убије кћерку иначе ће Сунђер Боб убити њу. Она је раније била зависница од хероина, а после убиства је рекла да није спавала две недеље и да је због тога имала халуцинације – рекао је истражитељ Рајан Еберлин.

Њен млађи брат, чије име није откривено јер је још увек малолетан, пронашао је тело своје сестричине у кеси.

– Питао сам је где је Сатон, рекла ми је да гледам своја је*ена посла, али то је за њу био уобичајени начин комуникације. Онда сам видео кесу и ножицу која вири из ње. Пипнуо сам стопало, било је ледено – испричао је он.

Дете је било избодено по глави, грудима и стомаку, а ране су биле стравичне, рекао је иследник. Џастин је у судницу уведена у лисицама, и неконтролисано је плакала током целог суђења.

 

 

 

 

 

 

Извор: Мондо/Srbijadanas.com