Србија

ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА! Глумица из „Село гори, а баба се чешља“ ПРОНАЂЕНА МРТВА У СТАНУ ПОРЕД ВЕРЕНИКА!

Ивана Млађовић „Плејбој зечица“ која је својевремено имала епизодну улогу у „Село гори, а баба се чешља“ пронађена мртва у стану 2018. године!

Плејбојев модел Ивана Млађовић својевремено је имала епизодну улогу у серији “Село гори, а баба се чешља” где је глумила конобарицу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Недуго након тога као бомба је одјекнула вест да је Ивана пронађена мртва у једном стану у Крагујевцу, што је све оставило у шоку

Она је у октобру 2018.године пронађена у бесвесном стању са мушкарцем за кога су поједини медији тврдили да јој је вереник, а коме је утврђен висок ниво наркотика у организму.

Ивана је преминула у болници, после тешке борбе лекара за њен живот, а сумњало се да је узрок смрти предозирање.

Њих двоје пронашао је пријатељ у чијем су стану и боравили, а који им је дао кључеве како би ту били док је он одсутан.

Неколико година пре смрти, тачније 2013. године, Млађовићева је била и жртва злостављања свог тадашњег партнера, због чега је добила и полицијску заштиту.

Како су медији тада писали, он је Ивану готово читавих месец дана тукао, силовао и мучио, па је она на крају пријавила злостављање.

Овај младић тада је осуђен на две године затвора, а истрага је показала да је он Ивану силовао и мучио у стану у ком је она живела. Како је писало у оптужници, он је Ивану терао да пије алкохол и “бромазепам”, а нападао ју је и на њеном радном месту, тукао је песницама, а нанео јој је и тешке повреде оштрим предметом, писао је тада Блиц.

Осим силовања, он је био оптужен и за наношење лаких телесних повреда, као и за недозвољено поседовање оружја.

Ипак, како је писао поменути медиј, након његовог хапшења Ивана је почела да добија претеће поруке да пред судом повуче тужбу, након чега је добила полицијску заштиту.

Након што је превазишлачитаву ову драму, Ивана је упознала таксисту из Крагујевца за ког се наводно и верила после неколико година, а поред ког је и умрла.

Ивана Млађовић јавности је постала позната на такмичењу за “Плејбој девојку године” када јој се догодио мали пех када се оклизнула на бини. Победа јој је тада измакла, а исту је однела старлета Сораја Вучелић, а преноси Еспресо.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс