Спорт

Настао хаос! БИЛ ГЕЈТС НА ИНДИЈАН ВЕЛСУ, НЕМА НОВАКА ЂОКОВИЋА

Новак Ђоковић је добио ривале на мастерсу на Индијан Велсу, али није још познато да ли ће играти

Организатори Индијан Велса навели су да су у контакту са тимом Новака Ђоковића, али да још није одређено да ли ће се такмичити на основу изузећа добијеног од стране здравствених власти Сједињених Америчких Држава.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Навијачима је пред почетак турнира пажњу је привукао долазак Била Гејтса. Гејтс је гледао ревијалне краткотрајне егзибиционе мечеве и кадриран је током дуела шпанске тенисерке Бадосе и Канађанке Фернандес.

С друге стране, Ђоковић чека одлуку Центра за контролу и превенцију болести (ЦДЦ) о дозволи за улазак у САД која се пита да ли ће моћи да уђе или не. У случају да добије дозволу, биће слободан у првом колу.

Бил Гејтс је у Индијан Велсу, нема Новака Ђоковића, фанови мисле да то није случајност, те да је мала шанса да Србин заигра на првом мастерсу у сезони. Подсећамо, Бил Гејт је велики прихатељ Рафаела Надала, што навијачи другог тенисера света нису заборавили да помену.

Иначе, његов лик још није скинут са зида „недостајете нам“, на ком се налазе играчи и играчице који се неће појавити на Индијан Велсу.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс