Србија

ПРОГНОЗА! Данас сунчано и топлије, највиша температура до 19 степени! Ево када нам стиже промена времена!

Временска прогноза за уторак, 5. април 2022.

Време у Србији

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У Србији ће у току дана у већем делу бити сунчано и топлије, само на крајњем југу умерено облачно, уз најнижу температуру од минус 3 до 4, а највишу од 14 до 19 степени.

Према прогнози Републичког хидро-метеоролошког завода, јутро ће бити хладно, местимично са слабим мразом.

У току дана у већем делу сунчано и топлије, само на крајњем југу Србије умерено облачно са тенденцијом постепеног разведравања после подне. Ветар слаб, на северу Војводине умерен, јужни и југозападни.

Време у Београду

И у Београду ујутру хладно са слабим приземним мразом. У току дана сунчано и топлије. Ветар слаб, јужни и југозападни. Најнижа температура од 0 до 4, а највиша око 18 степени.

Време наредних дана

Према прогнози за наредних седам дана, до 12. априла, у среду ујутро слаб приземни мраз. Пре подне сунчано. После подне и увече постепено наоблачење, које ће у току ноћи и у четвртак условити кишу и локалне пљускове са грмљавином.

Престанак падавина се очекује до четвртка увече.

У петак и суботу умерено облачно са сунчаним интервалима и релативно топло, а ново наоблачење с кишом, на планинама са снегом се очекује у току ноћи између суботе и недеље и у недељу током дана када ће почети да дува умерен и јак северозападни ветар уз пад температуре.
Почетком наредне седмице разведравање.

 

 

 

 

 

 

Извор: rs.sputniknews.com