Србија

ОВО СУ БИЛЕ ПОСЛЕДЊЕ СРЂАНОВЕ РЕЧИ, НАКОН КОЈИХ ЈЕ РАСКОМАДАН! Терезин син открио језиве детаље

Фото: Фејсбук принтскрин

Дамир Љ. (18) из Зрењанина, син Терезе П. (46) која је ножем усмртила, а потом моторном тестером исекла делове тела Срђана П. (42), потврдио је за Курир да је његова мајка планирана да након монструозног злочина делове тела мужа разбаца по Зрењанину.

У лонцу је, каже младић, затекао делове тела, укључујући и гениталије. Убиство се догодило уторак увече у насељу Зелено поље, на периферији града.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Тачно је да је мама већ дужи временски период планирала да га убије. Она је душевни болесник. Није сам те њене претње узимао за озбиљно, иако је већ дуже време била гневна на Срђана. Једном му је упалила кревет. Она је била екстремна у емоцијама. Кобне вечери требало је да се нађем са сестром. Назвала ме је и рекла да се хитно јавим. Само је рекла: „Мама је убила Срђана“. Убола га је у спаваћој соби, а он је успео да се домогне дневне. Тамо је наставила да га убада. Његове последње речи биле су: „Зови Хитну помоћ“. Упутио их је мојој млађој сестри – прича Дамир и описује шта је затекао кад је дошао до куће у којој су живели Срђан и његова мајка:

– Отишао сам што сам брже могао и затекао сам уплакану сестру на углу улице. Покушавали смо да уђемо у кућу, али она прво није хтела да отвори. У једном тренутку чули смо моторну тестер, али се она убрзо угасила. Мислио сам да блефира, да хоће да нас уплаши. Кад сам мајци запретио да ћу звати полицију, отворила нам је врата. У дневној соби сам угледао ноге на поду. Следећи призор је био као из филма „Тексашки масакр“. Раскомадано тело у локви крви. Упитао сам је шта намерава да уради, правећи се да сам на њеној страни. Рекла је да има у плану да раскомада цело тело и баци на раличите локације. Још је рекла да хоће да делове тела прокува како би кости одвојила од меса – изјавио је Дамир.

– Преживео сам хорор, као и млађа сестра. Мама је била смирена, кувала је делове тела, ја сам позвао полицију рекао сам хоћу да пријавим убиство моја мајка је убила очуха… Полицајци су били усплахирени – прича Дамир, који са сестром Дуњом од 16 година и оцем Миљаимом кога зову Зоки, живи у кућерку поред пруге 500 метара од куће где је Тереза мучки убила супруга Срђана.

– Сестра је рекла неће да је види јер она више није њена мајка, ја имам помешана осећања отишао бих да је видим сад да попричам са њом – каже Дамир.

Додао је и да је према бившем мужу била таква.

– Правила му је хаос, лежао је у затвору због ње месец дана, палила му је кућу, тровала га, бацала му телефоне у ватру, била је неподношљива. Он је човек стварно волео, примио и њену ћерку и мене, играли смо шах…

Извор: Курир.рс/С.У.