Свет

„АКО ПОЧНЕ, ЊИХОВ СВЕТ ЋЕ БИТИ ПОЧИШЋЕН, ОД ЊИХ НЕЋЕ ОСТАТИ НИШТА“ Руски експерт упутио заштраћујуће тврдње

После пада две ракете на територију Пољске, свет је почео да прича о претњи почетка Трећег светског рата. Међутим, убрзо је постало јасно да је апокалипса отказана – у САД су рекли да су ракете украјинске.

Војни експерт Владислав Шуригин, је одговорио шта би се десило, ако би Кијев ипак успео да увуче Северноатлантску алијансу у сукоб са Русијом. Он је изразио уверење, да кијевски режим дефинитивно неће моћи да оствари овај задатак, пошто од ње апсолутно ништа не зависи.

Према његовим речима, током руске „специјалне операције“ у Украјини, свима је у свету постало јасно да се садашњи сукоб, који се одвија уз употребу свих врста опреме и наоружања, са изузетком нуклеарног, не може завршити победом НАТО-а, јер нико не може да сломи Русију без нуклеарног оружја.

„Почетак нуклеарног рата је само друга ноћна мора за НАТО, а пре свега, за Сједињене Државе, а све зато што ће у току такве конфронтације, структура света, коју су годинама стварале Сједињене Државе, бити уништена“, изјавио је експерт.

Према његовим речима, за Вашингтон нису проблем велике људске жртве, већ чињеница да ће током масовног чишћења „америчког света“, САД више неће бити део људске цивилизације.

 

Извор: Вебтрибуне

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

новембар 2022.
П У С Ч П С Н
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930