Занимљивости

ДАНАС СЕ ОТВАРА НЕБО И ИСПУЊАВА ЖЕЉЕ: За срећу и успех урадите ово 11. 11.

Фото: Pixabay.com

Дан са посебном енергијом, 11. новембар доноси нам сјајну прилику да остваримо жеље и своје визије, креирамо светлију будућност и освестимо свој пут ка срећи. 11. новембар сваке године је један од најважнијих дана. Ово је сјајно време да анализирате сопствени живот, организујете своје мисли, научите из онога што се догодило. Шта треба тражити и шта треба учинити у тако енергетски снажном периоду да бисте привукли срећу и успех – ево одговора!

11. новембра (11.11) Универзум отвара портал, пружајући нам сјајну космичку енергију. Ово помаже људима да схвате шта желе од садашњости и које су напоре спремни да уложе да изградњу срећне и просперитетне будућност у сваком погледу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Са нумеролошке тачке гледишта, 11 је број са невероватно јаким креативним вибрацијама. Симболично он помаже да јасније видимо своје циљеве и слободније изразимо намере. Двоструки број 11-11 подстиче духовно буђење и показује се као веома користан за активирање виших стања свести.

Ако човек често почне да примећује бројеве 11:11 (на пример, време на сату) или само 11, то може значити да Универзум упозорава на будуће промене и духовне трансформације. Са невероватно снажном енергијом, Универзум жели да будемо пажљивији са трагове интуиције, истовремено се фокусирајући на добре ствари које желимо да створимо у свом животу и почнемо да активно делујемо. Ово не мора да се односи само на личне, већ и на јавне циљеве.

Током овог дана наше мисли су изузетно јаке јер значајно утичу на обликовање стварности. Уколико размишљамо позитивно, 11. новембра је много лакше снове претворити у реалност. Требало би унапред размислити о томе шта треба да тражите од Универзума. Такође, сада није време за журбу јер исхитреност вас може одвести на погрешан пут.

Како да 11. новембра док влада енергија магичног низа 11-11 остварите жеље – урадите следеће:

нека ваш ум буде бистар и отворен
обратите пажњу на детаље и знакове
правилно визуализујте циљеве и жеље
фокусирајте се на позитивно и на хармонију

Веома је важно да останете крајње искрени према себи, да пажљиво размислите о сопственим поступцима и да делујете искрено и свестрано. На овај датум никако не треба занемарити снове, јер се у њима могу скривати важне поруке подсвести и интуиције. Такође, портал, који се отвара 11.11, подсећа нас да нисмо сами на овом свету и да је веома важно да се према другима односимо са љубављу, добротом и саосећањем.

Извор: Мондо

Ознаке