СРБИЈА ЈАВЉА

ФУДБАЛЕР ИЗБО НОЖЕМ БИВШЕГ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА СРБИЈЕ! Разлог је БИЗАРАН

Фото: Pixabay.com

Срећом, избегнута је већа трагедија.

Прошлог петка у Бањалуци је дошло фдо крвавог обрачуна између двојице фудбалера, разлог свађе је изузетно бизаран.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Душан Челар, фудбалер крупе и син агента Горана Челара је више пута ножем нанео повреде Милошу Чудићу, фудбалеру Љубића из Прњавора.

Како пишу медији у Босни и Херцеговини они су наводно играли игрице и у једном тренутку је дошло до туче између њих која је завршила крваво.

Није познато шта је био окидач да се иначе добри другари физички сукобе, нити да ли су те ноћи били под дејством алкохола.

У том сукобу обојица су повређена, а најтеже је прошао Чудић, који је задобио повреде ножем на више места, односно по врату и лопатици. Ове повреде нису опасне по живот и након указане медицинске помоћи пуштен је на кућно лечење.

Милош Чудић је за „Независне” кратко рекао да неће давати никакве информације у вези са догађајем и није ни потврдио ни демантовао инцидент.

На питање о свом здрављу, рекао је кратко.

„Одлично сам“.

„Независне“ пишу о осумњиченом Челару да је важио за мирног фудбалера који је након кратког играња за Крупу одлучио да се врати у Србију.

Упознали су се у Београду и постали добри пријатељи, а Чудић је чак прихватио и Челара да неко време живи код њега у Бањалуци.

Челар је за Крупу играо око два месеца, а недавно је раскинуо уговор.

Чудић је у млађим категоријама носио дрес селекције Србије до 18, а касније и до 19 година.

 

Извор: Нова