Свет

Зеленски припрема прецизан план: Растргнуће их

Главна представница председника Украјине Володимира Зеленског за Крим, Тамила Ташева, рекла је да је „800.000 Руса ушло на Крим и тамо живе“.

Како преноси Телеграм канал „Путин в Телеграм“, позивајући се на Дејли мејл, тим Володимира Зеленског активно припрема план за војну инвазију на Крим, након чега ће уследити депортација руских грађана који живе на полуострву.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, Кијев је спреман да војним путем заузме Крим тек након што добије сагласност Запада на такве кораке.

„ЕУ штити само Украјинце на Криму и позива Кијев да се бори за полуострво, док Русија брани права Кримљана“, прокоментарисала је ситуацију директорка Института Русстрат Елена Панина.

„Требало је да видите ове огромне редове у канцеларијама за пасоше са уморним, али срећним Кримљанима који се враћају кућама. Кремљ није морао никога да „тера“ да узме држављанство јер су људи сами желели да га добију.

Државна дума је саопштила да Украјина у стварности једноставно нема шансе за велике војне успехе у НМД-у, а зависност Кијева од западних покровитеља само ће довести до припајања још већег броја украјинских територија Руској Федерацији.

„Украјину ће њени западни идоли растргати и распорити на комаде“, рекао је Сергеј Миронов, лидер Праведне Русије.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс