Свет

НОВИ ДОКАЗИ! ИСПЛИВАО СНИМАК КОЈИ РЕШАВА МИСТЕРИЈУ НЕСТАНКА АНЕ ВОЛШ! (ВИДЕО)

Инспектори који претражују локалну депонију у Пибодију, пронашли су доказе у вези са нестанкон београђанке Ане Волш, којој се 1. јануара губи сваки траг.

На снимку који су објавили локални медији види се како истражитељи у заштитним оделима и полицајци са псима трагачима претражују депонију Њубери у Пибодију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полиција је у недељу увече саопштила да је Анин супруг Брајан ухапшен због обмањивања полиције током истраге.

На јучерашњем саслушању Брајана Волша, супруге нестале Ане Волш, мајке троје деце родом из Београда, суд је саопштио да је у подруму куће пронађен оштећени крвави нож. Он је ухапшен и оптужен за обмањивање полицијских службеника током истраге.

Тужилац Лин Беланд је довела у сумње изјаве Брајана Волша полицији о његовом кретању након нестанка Ане Волш којој се губи сваки траг 1. јануара.

Он је рекао да је последњи пут видео Ану у свом дому у Кохасету рано ујутру 1. јануара када је узела возило Убер или Лифт до аеродрома како би одлетела за Вашингтон где ради. Такође је рекао да је 1. јануара отишао у продавницу, удаљену 55 километара вожње од Кохасета, а следећег дана одвео своје дете по сладолед.

Међутим, полицијска истрага открила је да није било вожње Убером или Лифтом на Нову годину и да Ана Волш није стигла на лет или у Вашингтон, а њен мобилни телефон је лоциран у њеној кући касније током дана, рекла је Беланд.

Истражитељи су прегледали и сигурносне камере са продавнице где је Волш наводно отишао у истом периоду и нису га приметили, наводи се у судским списима.

Утврђено је, међутим, да је 2. јануара купио средстава за чишћење, крпе, канту и цираде у вредности од 450 долара.

Полиција је добила налог за претрес и пронашла крв и оштећен крвав нож у подруму куће.

 

 

Извор: Srbija Danas