Спорт

ПОЗНАТИ ВОДИТЕЉ ИЗ МЕЛБУРНА УДАРИО НА НОВАКА: Ђоковића треба протерати из Аустралије поново (ВИДЕО)

Невероватне вести долазе из Аустралије. Када их прочитамо, запитамо се да ли је реално да такве гадости уопште буду изговорене.

Познати радио водитељ из Аустралије Нил Мичел отишао је предалеко, пошто је затражио од државе Аустралије да поново депортује Новака Ђоковића. Исто онако, као и прошле године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нилу Мичелу тешко је пао пораз миљеника домаће публике Алекса Де Минора којег је Новак Ђоковић у јучерашњем мечу осмине финала Аустралијен опена буквално демолирао, савладавши га резултатом – 6:2, 6:1, 6:2.

– Не пратим много тенис, али се надам Ђоковић неће освојити Аустралијен опен. Србин се није понео спортски према Де Минору после меча, због онога што се десило пре годину дана када је био депортован. Јасно је да је Ђоковић хтео да га обрише са терена. И јесте на крају, али је био екстремно непријатан после победе. Треба да депортују Новака зато што се тако понео – казао је Нил Мичел у свом радијском програму, гласно се смејући на крају.

Његову аудио изјаву преносе готово сви аустралијски медији. Многи од његових слушалаца јављали су му се у програм након што је извређао Новака Ђоковића. Рекли су му да сваки дан тражи нешто или некога на кога ће да се љути, да је овог пута то Новак Ђоковић и да је изговорио гомилу глупости.

Нил Мичел је члан Куће славних Мелбурн прес клуба и један од водећих новинара у земљи. Радио је као репортер и извршни директор у најпознатијем аустралијском медију „Аге“, а потом је био уредник листа „Хералд“. Радио је и на све три комерцијалне телевизијске мреже у Аустралији. Тренутно ради на станици „3АВ“.

Како наводе медији у Аустралији један је од најплаћенијих, најутицајнијих и најмоћнијих новинара у тој земљи. Његов први уговор са медијском кућом „3АВ“ који је потписао 2011. године износио је неколико милиона аустралијским долара.

Извор: Курир спорт