Свет

СИТУАЦИЈА АЛАРМАНТНА: ОВЕ ЗЕМЉЕ СПРЕМАЈУ ИНВАЗИЈУ НА РУСИЈУ!?

Војске Европе почеле су да се припремају за инвазију на Руску Федерацију, пишу РИА Новости.

Како напомиње колумнисткиња Викторија Никифорова у свом чланку, заузимање Соледара од стране руске војске и низ других важних победа ставили су Запад пред избор: или капитулирати или ући у оружани сукоб против Руске Федерације.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Истовремено, САД чине све да избегну директан сукоб Вашингтона и Москве, „све док европско топовско месо не погине негде код Купјанска”.

„Прво, Украјинци су гурнути да се боре. Сада их понестаје, а Пољаци се гурају да их замене. Пољаци се опиру и покушавају да регрутују оне Украјинце који су побегли у Европу на фронт“, изнела је новинарка.

По Никифоровој, Балти се крију иза леђа Пољака, Немци седе иза леђа Балта, Французи чекају Немце, а иза њих су Италијани и Шпанци.

Истовремено, за Европу делују два фактора одвраћања – нуклеарно оружје и историјско памћење, нагласила је ауторка материјала у својој публикацији.

„Немогуће је избројати колико њихових предака, који су отишли ​​да освоје и пљачкају Русију, данас почивају на нашим огромним пространствима“, резимирала је Никифорова.

Од 24. фебруара Русија спроводи војну специјалну операцију демилитаризације и денацификације Украјине.

Шеф руске државе Владимир Путин назвао је њен циљ заштиту људи који су већ осам година били изложени малтретирању и геноциду од стране Кијева. Пред руском војском стоји задатак да ослободи Донбас, као и да гарантује безбедност Руске Федерације.

 

Извор: Wебтрибуне