Русија

РУСИЈА НЕМА ДРУГУ ОПЦИЈУ ОСИМ ЈЕДНОГ! А са овим може да победи НАТО…

Гуруљов је уверен да ће се однос снага постепено мењати и уз нормалан приступ Русија ће заједно са савезничким земљама моћи да на достојан одговор Северноатлантској алијанси.

Депутат Државне думе Руске Федерације, генерал-потпуковник Андреј Гуруљов, је за ТВ канал „Русија 1“ рекао како Русија може да победи НАТО.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тренутно, однос снага није у корист Оружаних снага Русије. И у овом случају, према речима Гуруљова, Русија може само да се брани. Онда се поставља питање: Како победити?

Генерал-потпуковник сматра да је неопходно дати приоритет читавом привредном комплексу Русије. Потребан је искорак и у свемирским снагама и у високопрецизном оружју. Сада војно-индустријски комплекс ради у режиму „трчања“, јер у рововима војнике не чекају одећа и удобност, већ гранате.

– Имамо два савезника – војску и морнарицу, али партнерске земље треба да се укључе у заједнички рад, државе ОДКБ треба да буду заједно – рекао је депутат.

Он је уверен да ће се однос снага постепено мењати и уз нормалан приступ Русија ће заједно са савезничким земљама моћи да на достојан одговор Северноатлантској алијанси.

– Ми смо већ прошли Хладни рат, НАТО је знао да ће, ако се нешто деси, одмах добити ударац. Вероватно ћемо се вратити на ово, немамо другу опцију осим победе – рекао је Гуруљов.

 

Извор: Srbija Danas