Свет

ЈЕЗИВЕ ТВРДЊЕ! „Ево ко највише профитира од рата у Украјини, они ће нас увући у глобални рат!“

Бивши амерички председник Доналд Трамп позвао је Конгрес да одбије нову помоћ за Украјину све док безбедносне службе не доставе доказе о наводним корумпираним пословима председника Џоа Бајдена и његовог сина Хантера.

На скупу у Пенсилванији Трамп је поновио како Бајден увлачи Сједињене Америчке Државе у сукоб између Русије и Украјине и нагласио је како постоје докази да Бајденова породица, као и сам председник, зарађују на основу рата у Украјини.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наводно, према Трамповим тврдњама, породици Бајден послати су милиони долара са рачуна украјинске енергетске компаније „Бурисма“, и нагласио је како је његов син Хантер у управном одбору ове компаније.

– У светлу ових информација, амерички Конгрес би требао да одбије одобравање једнократне исплату наших исцрпљених залиха док ФБИ и пореска служба не предају сваки део доказа који имају о злочиначкој породици Бајден и њиховим корумпираним пословима – рекао је Трамп.

Поручио је како једино Бајден и његова породица имају користи од рата у Украјини.

– Породица Бајден је од Украјине добила милионе долара. Сада Украјина прима милијарде и милијарде долара од америчких пореских обвезника. Џо Бајден је компромитован и увлачи нас у глобални сукоб – закључио је Трамп.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс

 

Ознаке