Спорт Србија

ЈОКИЋ ДОМИНИРА И У КАФАНИ: МВП се попео на столицу, па направио лом уз ову песму (ВИДЕО)

Фото: ТикТок принтскрин

Пошто је два пута узаступно проглашен за најкориснијег играча у НБА лиги, Никола Јокић је постао најплаћенији играч у историји кошарке потписавши петогодишњи уговор вредан 264 милиона долара.

Славни кошаркаш Никола Јокић (28) је након прославе дошао пре неколико дана у Србију и једва је чекао да са супругом Наталијом и њиховом ћеркицом дође у родни град.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Никола је сада ухваћен у проводу, тачније на концерту Аце Пејовића, где се веселио уз песму Мирослава Илића „Поздрави је, поздрави“.

Славни кошаркаш није скидао осмех са лица, а у једном тренутку се попео на столицу када га је понела атмосфера.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Jokic | 🃏 (@jokicnikolaofficial)

Како је све изгледало, погледајте у видеу изнад.

Подсетимо, наш познати кошаркаш Никола Јокић изградио је кошаркашку каријеру вредну дивљења. Ипак, многи се питају да ли би он заиста данас био оно што јесте да поред себе није имао жену која га је безгранично волела и подржавала у свему.

Тај његов весели дух и смисао за хумор, али и шарм били су кључни да пре више од десет година када је упознао своју садашњу супругу, лепу Наталију Јокић, раније Маћешић. Њих двоје су се упознали још током средње школе, а он је једном приликом објаснио и како се то догодило.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Natalija Jokić (@jokic.natalija)

– Упознали смо се 2013. преко заједничких другара. Моје друштво и ја смо излазили у кафић који је радио до поноћи, а кад би се затворио, седели смо на клупи испред. Једне вечери смо били само нас двојица и онда је дошла и Наталија. Допала ми се чим сам је видео, али нисам јој то одмах рекао, већ смо се дружили наредних пола године, можда и дуже. Све то време сам скривао емоције. Кад сам јој први пут рекао да ми се свиђа, нисам добио никакав одговор. Мудро је прећутала – сетио се он.

У периоду када су започели везу, Никола је играо у Србији, у клубу Војводина Србијагас, док је Наталија уписала студије у Америци.

– Ишао сам у средњу економску школу, а Наталија је требало да пође за Америку, већ је била уписала психологију на “Семиноле Стате Цоллегеу”. И буквално два месеца пошто смо почели да се забављамо, она је отпутовала”, испричао је кошаркаш својевремено. Када је она отишла на школовање у Америку, Никола је пожелео да батали кошарку и крене за њом. Тамо су отпочели заједнички живот и од тог тренутка Николина каријера креће узлазном путањом. Никола је убрзо потписао за Денвер, а Наталија му је била велика подршка и у лепим и у тешким тренуцима. Венчали су се 2020. године у родном граду кошаркашког репрезентативца Србије, Сомбору. Венчање је било затворено за јавност и само одабране званице могле су да присуствују црквеном венчању. У септембру 2021. добили су ћерку којој су дали име Огњена, што би у преводу значило “ватрена”.

Извор: Блиц