Свет

ЈОШ ЈЕДАН МАСАКР! Побеснели мушкарац отворио ватру на комшије

Троје људи је убијено, а двоје рањено, у петак увече када је мушкарац (64) отворио ватру на своје комшије у стамбеној згради у близини Аугзбурга у Немачкој.

Како пише „Билд“, крвопролиће је вероватно драматичан крај судског спора.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овај 64-годишњак, који је сам живео, узео је пиштољ око 19.15 и прошао кроз стамбену зграду. Према информацијама Билда, зграда има само четири стана, тако да су се комшије сигурно добро познавале.

На првом месту злочина починилац је најпре пуцао кроз врата стана и погодио жену која је иза њих хтела да се склони на сигурно. Укупно је убио три особе на првом месту злочина, укључујући брачни пар (49 и 52). Према сазнањима Билда, убица је своје друге жртве срео на степеништу и убио их хицима из пиштоља.

Након што је починилац убио троје комшија, аутомобилом се одвезао у оближњу улицу и потражио другу адресу. Овде је убица упуцао жену (32) и мушкарца (44). Пар је задобио повреде опасне по живот и са тешким повредама пребачен је у болницу. За њих двојицу се сада каже да су ван животне опасности.

Тачна позадина и мотив крвавог дела још увек нису јасни. Форензичари су тренутно на лицу места. Исто тако и тимови за кризне интервенције брину о шокираним комшијама и рођацима.

Убица је ухапшен након пуцњаве, саопштио је полицијски штаб у северној Швабији у консултацији са јавним тужиоцем. Након хитне потраге, заустављен је у свом аутомобилу и дозволио да буде ухапшен без отпора.

 

 

 

 

 

 

Извор: sd.rs