Спорт

НАДАЛ БРУТАЛНО УВРЕДИО НОВАКА

Шпанац је искористио прилику да поткачи најбољег тенисера у историји.

Тони Надал, стриц и бивши тренер Рафаела Надала, претходних дана је боравио у Сеговији, где је присуствовао једном тениском челенџеру.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Шпанац је том приликом причао са новинарима, баш на турниру који је Рафа освојио 2003. године, али је касније изгубио трофеј намењен шампиону.

– Освајањем челенџера за који кажу да је један од најбољих на свету је било важно за нас. Служило нам је као добра припрема за УС Опен. Захвални смо свима на напору да организују турнир на овом нивоу – рекао је Тони Надал, који је том приликом истакао да су организатори изашли Рафаелу у сусрет и направили му реплику несталог трофеја.

Тони је причао и о здравственом стању некада најбољег тенисера света, а у једној изјави је увредио Новака Ђоковића, речима да ће Карлос Алкараз морати да неки трофеј препусти искуснијем Шпанцу.

– Рафа је добро, на одмору је, једва чека да заигра у 2024. Надајмо се да ће нам Алкарас дозволити да освојимо нешто. Рафа је узбуђен, жели да се врати на стару стазу – поручио је Тони Надал.

Очигледно је стриц Тони заборавио да је Новак ове сезоне освојио већ два грен слем турнира, као и да је играо у финалу трећег, па да је и даље Ноле тај који се за све пита у тениском свету. То најбоље зна Рафа, који годинама не зна за победу над Ђоковићем ван земљане подлоге.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс

Ознаке