Србија

„НЕШТО ЈЕ СЕВНУЛО, А ОНДА СМО ВИДЕЛИ ДА СЕ ТРЕСЕ!“ Потврђено: Дечак у Новом Саду страдао од струјног удара

Фото: Инстаграм принтскрин

Хитна помоћ у Новом Саду током олујног невремена имала је 25 интервенција, а када је реч о дечаку Ј. В. (11) који је страдао, Зоран Круљ, портпарол Хитне помоћи, рекао је да је реч о удару струје.

– Примили смо позив у улици Вука Мандушића, реч је о удару струје код дечака старог 11 година. Екипе су реаговале по првом приоритету, спроведене су мере кардиопулмоналне реанимације, али дечак је подлегао повредама и преминуо – рекао је др Круљ за Блиц.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Трагедија се догодила када је олуја већ протутњала Новим Садом. Дечак Ј.В. (12) је отрчао до зграде у улици Вука Мандушића у насељу Слана бара у којој му странује тетка. Он је само пришао згради и закорачио да покуца на прозор стана у призмељу, када га је усмртио струјни удар – каже извор Информера из истраге.

Сведоци трагедије су изјавили да је дечак само почео да се тресе и да се онда срушио на земљу.

– Комшије су притрчале да му помогну, а позвана је и полиција, ватрогасци и Хитна помоћ. Медицинско особље је сат времена покушавало реанимацију дечака, али нажалост и поред свих напора да му спасу живот он је преминуо – каже наш саговорник.

Извор: Блиц