Србија

СЛУТИЛИ СМО НАЈГОРЕ И ДЕСИЛО СЕ, РОЂАЦИ СУ НАШЛИ ТЕЛО У ОЛУПИНИ

Тело Београђанина Владана Станковића (48) пронађено је данас у провалији на путу од Утјехе до Улциња у његовом аутомобилу и то после три дана потраге за њим, а његова сестра Снежана за Курир каже да су породици јављане најтужније вести.

Владан је, да подсетимо, нестао у понедељак у Црној Гори кад је из смештаја у Утјеси кренуо до Улциња и када му је највероватније успут позлило.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Јављано нам је да је тело мог брата извучено из његовог аутомобила који је био у провалији. Вероватно му је позлило док је возио, помишљали смо на то да је могло да се деси. Слутило је на најгоре – каже нам Снежана која је ван себе због трагедије.

Тело су, како сазнајемо, пронашли чланови Владанови рођаци који су накнадно дошли у Црну Гору да га траже, а онда позвали полицију.

– Пронађена је олупина аутомобила „фиат идеа“ у једној провалији.Слупан ауто је извучен и у њему је пронађено тело – каже нам Снежана.

– Наложена је обдукција, а после резултата знаће се тачан узрок Владанове смрти – каже очајна сестра и додаје да су сви у породице ван себе.

Она се зхвалила свима који су били укљућени у потрагу за Владаном. Како каже, Владанова мајка је тренуто лоше због свега и сада само желе да буду једни другима подршка, поготово његовој деци.

Владан се кобног јутра жалио на јаке болове у стомаку, а породица се и спаковала да крене кући у Београд. Владан је легао да одмори пре пута, а онда је устао и рекао да мора да оде до Улциња, да нешто обави пре него што крену.

Његов син је желео да иде са оцем, али је Владан, као да је предосетио нешто, рекао да хоће да иде сам и од тада му се изгубио сваки траг.

Породици је рекао да иде да заврши нешто око аутомобила, али њихова претпоставка је од почетка била да му је можда било лоше, па да је кренуо код лекара.

– План је био да се врате кући, а он је добио да ли стомачни вирус или шта је било у питању. Претпостављам да је кренуо до лекара, а и породици је рекао да иде да среди нешто око аутомобила и од тада га нигде нема – рекла је јуче Снежана за Курир, а данас је сазнала страшне вести.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс

Ознаке