Србија

ДАРКУ ЛАЗИЋУ ПРЕТИ ЖЕСТОКА КАЗНА: После новог судара, стижу бруталне последице

Певач Дарко Лазић напустио је полицијску станицу, након што је данас направио удес у српској престоници.

Пресуде још увек нема, јер ће певач сутра имати право на одбрану, кад полиција достави доказе, сазнаје „Блиц“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лазићу, као возачу који је направио штету, прети казна затвора од најмање 15 дана или новчана казна од 100.000 до 120.000 динара, 8 месеци забране управљања возилом, а такође је добио и 14 казнених поена, пише Телеграф. Новчаном казном у износу од 10.000 до 20.000 динара казниће се за прекршај лице које поступи супротно одредбама из чланова закона.

Дарко Лазић је вечерас у полицијској станици дао изјаву, па је по напуштању исте поручио:

– Све ће бити у реду. Ево, да кажем свима… Крив сам, јер сам ударио човека отпозади, нисам возио брзо! Била је колона, велика гужва, ја код себе већ дуго имам само чешку дозволу.

Тврди да никад није имао проблема јер поседује дозволу из Европске Уније.

– Никад нисам имао проблем због чешке дозволе… Платићу казну сад, јер сам ударио човека отпозади, нормално… Колика ће бити казна, то ћемо тек да видимо – навео је пред нашим камерама, те открио да иде да се спрема за свадбу са супругом Катарином, која је заказана за следећу недељу.

Дарко Лазић је на саслушању код судије признао прекршаје. Судија би требало сутра да донесе пресуду, јер чека званичан доказ о заштитној мери која је претходно изречена Лазићу, сазнаје „Блиц“.

Извор: Блиц/Телеграф