Србија

Скандалозно! Ми смо сами себи непријатељи: РТС цензурисао изјаву Милене Рашић у којој се спомињу Српска, ЦГ и КиМ

Зашто и коме је у РТС-у, који се издражава од пореских обвезника, засметао Миленин говор са балкона Скупштине, будући да је само она у тиму упутила поздраве и за Србе у Републици Српској, Црној Гори и “сву љубав света послала свом Косову”.

Златне одбојкашице су, свака на свој начин, поздравиле окупљену публику са балкона Старог града. Будући да су њихове изјаве биле сажете, РТС је успео све да их „упакује“ у прилог. Готово све, јер гледаоци ударног другог Дневника нису могли да чују за многе најемотивнију поруку Милене Рашић – најбољег блокера Светског првенства.

Loading...

Зашто и коме је у РТС-у, који се издражава од пореских обвезника, засметао Миленин говор са балкона Скупштине, будући да је само она у тиму упутила поздраве и за Србе у Републици Српској, Црној Гори и „сву љубав света послала свом Косову“.

Ево шта је Милена, која је рођена у Приштини, рекла на балкону…

„Хвала на подршци, што сте веровали у нас, јер ово злато је и ваше. Поздрав и за Републику Српску, Црну Гору и шаљем сву љубав овог света за моје Косово“.

Читаоци портала Србин.инфо јуче су, још док су одбојкашице стајале на балкону, већ након неколико минута, могли да прочитају шта је свака од златних девојака изјавила. Али, колико Срба је утиске понело само на основу извештаја у другом Дневнику… Они нису чули емотивну поруку Милене Рашић

 

Извор: Srbin.info

 

 

Loading...
loading...
loading...