Свет

ХАЗИН: Није само Русија мета САД него и ове две државе, ево зашто…

САД ће целу Европу претворити у зону дивљег лова изјавио је економиста Михаил Хазин у етеру Јутјуб канала „Закон и ред“.

Према његовим речима, главни циљ америчког руководства данас је да што више ослаби УК. Како је објаснио експерт, Сједињеним Државама је то потребно како Велика Британија не би имала ресурсе да формира сопствену зону суверене валуте која би могла да обухвати добру половину Европе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Штавише како је рекао Хазин, САД такође желе да практично потпуно униште немачку индустрију. Испуњење овог циља неопходно је да Америка откупи сва профитабилна производна средства и пренесе их на свој континент. Према речима стручњака, у блиској будућности САД ће подићи свој реални сектор.

Да би то урадила, земља ограничава зону својих националних интереса на блок АУКУС (савез између Аустралије, Уједињеног Краљевства и Сједињених Држава).

Истовремено, САД убрзано сужавају целокупну међународну либералну инфраструктуру коју су изградиле да би промовисале идеје финансијског глобализма. Без подршке Америке, Европа ће се претворити у дивљу ловну зону, предвиђа Хазин.

Извор: Wебтрибуне.рс