Србија

ХИТНО ХОСПИТАЛИЗОВАН ЖАРКО ЛАУШЕВИЋ: Глумцу се погоршало стање

Глумац завршио у болници, тим лекара ради детаљна испитивања!

Глумац Жарко Лаушевић примљен је пре неколико дана у КБЦ „Бежанијска коса“, сазнају домаћи медији. Како се наводи, њему је здравствено стање озбиљно нарушено, због чега је хитно хоспитализован, а како се сазнаје, тренутно је на даљим испитивањима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, како наводи извор близак глумцу, Лаушевићу су током викенда урађене хитне анализе крви, те ће даљи ток лечења бити одређен спрам тога, као и да се вест о његовом здравственом стању држи у строгој тајности, како не би дошло до разних спекулација у јавности, пише 24седам, као и да се управо због приватности у болници „Бежанијска коса“ налази у апартману, где о њему брине велики број лекара и друго медицинско особље.

Такође, како пише поменути портал, извор је открио је да без обзира на ситуацију, Лаушевић није желео да пропусти наставак снимања серије „Калкански кругови“ током лета, а на којој је радио у Аранђеловцу, те да је од стране филмске екипе максимално био испоштован.

Подсетимо, на почетку пандемије коронавируса 2020. године, глумац је, према писању медија, оперисао цисту на доњој вилици, а интервенција је прошла у најбољем реду. Годину раније, медији су такође наводили да је Лаушевићу позлило у једном земунском ресторану због високог притиска, те да је тада одвезен у болницу.

Извор: Република