Регион

НЕЗАПАМЋЕНИ СКАНДАЛ НА ПОМОЛУ! Полицајка открила Сулејмановићу где су Низама и беба?

Фото: Фејсбук принтскрин

Тужилаштво Тузланског кантона проверава наводе да ли је полицијска службеница МУП-а ТК Џ. С. открила локацију троструком убици Нермину Сулејмановићу где се налази његова невенчана супруга Низама Хећимовић коју је брутално пребио, затим уживо на Инстаграму ликвидирао.

Према информацијама „Аваза„, локацију је, а што утврђују и МУП и Тужилаштво, наводно открила службеница Џ. С. о чему је истог дана одмах МУП ТК обавестио поступајућу тужитељку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Уколико се покаже тачним, а све информације говоре да је тако, реч је о скандалозном чину.

Зијада Вуковић Памуковић, тетка убијене Низаме, казала је за Блиц да је она била код ње седам дана са дететом пре него што ју је крвник пронашао.

„Седам дана је била код мене, осми дан су издали локацију, осми дан је сазнао где се крије“, рекла је жена, која тврди да је само полиција знала место на којем се Низама скривала“.

Подсећамо, помахнитали Нермин Сулејмановић у петак је у крвавом пиру убио три особе. Убиство невенчане супруге Низаме Хећимовић преносио је уживо на Инстаграму. Свој крвави поход је наставио на улицама Градачца, где убио оца и сина Џенгиза и Дениса Ондера, а ранио Харису Ондер.

Сулејмановић је ранио и полицајца Хусеина Которића и то испред полицијске станице у Градачцу, као и грађанина Недима Памуковића.

Извор: Дневни Аваз