Регион

ШОКАНТНО САЗНАЊЕ! ОТКРИВЕНА ВЕЗА ПОЛИЦАЈКЕ И СУДИЈЕ СА НЕРМИНОМ? Ево на који начин су биле блиско повезане са Нермином

Фото: Фејсбук принтскрин

Монструм из Градачца Нермин Сулејамновић у петак је убио своју невенчану супругу Низаму Хећимовић чију је ликвидацију уживо преносио на свом Инстаграм профилу, а затим усмртио током крвавог пира оца и сина.

Родбина Низаме Хећимовић и грађани Градачца тврде да је полицајка јавила Сулејмановићу да га је неколико дана раније супруга пријавила за насиље, као и да му је наводно открила адресу на којој се крије, те да му је била доушник.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Такође, након Низамине пријаве за насиље, МУП је суду у Градачцу поднео захтев да се Нермину одреди забрана приласка, али је тај предлог судија Лејла Нумановић одбила.

Наводи се и да је убица био лични тренер полицајске Џенане С. и судије Лејле Нумановић, те је да је уз њихову помоћ Сулејмановић кренуо у крвави пир. Такође, наводи се да је са полицајком чак био и у емотивној вези, као и да су њих две из личних разлога ”сарађивале” са Нермином.

Ове информације су и даље незваничне, али уколико се испоставе као истините, и њих две ће сносити велику одговорност. Иначе, и полицајка и Лејла су се нашле на мети јавности, и грађани целог региона им путем друштвених мрежа већ данима упућују бројне претње и клетве.

Извор: Srbija Danas/Republika