Издвајамо Православље

НОВО ЧУДО ПОД ОСТРОГОМ: Свети Василије после три дана вратио Снежану (15) кући здраву!

Још једна у низу прича о чудима Светог Василија Острошког сведочанство је јеромонаха Исаије који ју је записао у манастирској бележници. Данас ова прича налази се међу безброј других у књизи „Нова чуда Светог Василија Острошкога“ у издању Манастира Острога и Светигоре.

 ИСТИНИТА ПРИЧА – ЧИТА СЕ ЗА 5 МИНУТА, МЕЊА ЖИВОТ ЗАУВЕК: Ево како да уз помоћ МОЛИТВЕ и ВЕРЕ промените живот…

Јеромонах Исаија у својој бележници описао је како је Свети Василије избавио петнаестогодишњу девојку од нечистог духа који ју је запосео. Причу преносимо у целости:

„Једне ноћи, око два сата после поноћи, чула се нека вика на манастирској чесми. Погледамо – умивају неку дјевојку водом са чесме, а она вришти и виче.

ПОУЧНА ПРИЧА: Пролазите кроз тежак период у животу? Бог то намерно ради, ево зашто!

Њени родитељи су рекли да како се зове, да има 15 година и да долазе из Хановера. Била је запоседнута нечистим духом и довели су је код Свеца да је исцијели.

Отац Јоил је дошао да јој прочита молитву, јер она није хтјела да изађе из кола. Када је отворио врата, она га је ухватила за епитрахиљ и ударила га ногом.

ОВО ЈЕ НАЈМОЋНИЈИ ЗАПИС У БИБЛИЈИ: Моћна молитва од које се ТРЕСУ све нечисте силе! Читајте је СВАКИ ДАН и не плашите се!

После неког времена отишао сам и ја да јој прочитам молитву, а отац Јоил ми је све унапред казао, тако да сам био спреман да реагујем. Међутим, овога пута дјевојка је била мирнија.

Некако смо успјели да је кроз причу наговоримо да изађе из кола и повели је пут Светитеља. Када смо дошли до цркве, она није хтјела да иде даље. Ту сам јој очитао молитву и она се вратила.

У СТРАХУ СТЕ, НЕ ЗНАТЕ КАКО ДА СЕ ОДБРАНИТЕ ОД МАГИЈЕ И ВРАЧАРА – Радите ово редовно и ДЕМОНИ ће бежати од вас…

Следећи дан ујутру, ушла је код Светитеља, али није хтјела да пољуби ни крст ни Свеца. Увече је и то урадила.

Сваки пут када је дошла код Свеца читало смо јој молитве, тако да је код ње све ишло набоље.

МОЛИТВА ПРОТИВ ВРАЏБИНА (ВИДЕО)

Другог дана увече ставили су јој крстић око врата и тада јој је већ било доста добро. Она је узела крст и целивала га.
И – слава Богу и Светом Василију! – Сњежана се трећега дана причестила у Доњем манастиру, и здрава се вратила њеној кући, на велику радост њених укућана!”

 

Извор: опанак

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

август 2023.
П У С Ч П С Н
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031