Србија

ШОКИРАО СВЕ! Дечак убица открио шта је урадио НЕПОСРЕДНО пре масакра

Нови изненађујући детаљи.

На данашњи дан пре три месеца догодило се масовно убиство у Основној школи „Владислав Рибникар“ на Врачару.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тада је 13-годишњи дечак-убица ликвидирао у ходнику школе и кабинету историје десет особа – девет ученика и радника обезбеђења.

Једна од најновијих информација је да је пре злочина дечак убица претраживао на интернету и „да ли у Србији постоји доживотна казна затвора“.

– Нисам знао да нећу одговарати, мислио сам да хоћу, због тога сам на интернету гледао да ли могу да будем осуђен на доживотну робију. Желео сам да знам шта ме чека – наводно је рекао истражитељима.Неколико сати после стравичног злочина, дечак убица је смештен у психијатријску установу, где је под надзором полиције и стручњака 24 сата.

Не може да излази напоље, не може да разговара са другом децом или да прима посете.

Више стручних лица је задужено за разговоре са њим, а храну добија свакодневно у соби.

Његове личне ствари доноси једна од његових рођака.

Ухапшен је и његов отац против кога се води истрага због сумње да није правилно обезбедио оружје, које је дечак узео и починио масовно убиство.

Иначе, сада 14-годишњи дечак убица је саслушан као сведок у истрази која се води против његовог оца. Тада је, између осталог, изјавио да је лако провалио шифру торбе у којој је отац држао пиштољ, као и да га је отац водио у стрељану и био поносан на њега како пуца „без промашаја“.

 

 

 

 

 

 

Извор: sd.rs

Ознаке