Србија

ВУЧИЋ СЕ ОГЛАСИО

Председник Александар Вучић каже да Србија нема право и не сме да одустане од подршке Републици Српској, ма која сила да тражи да уведе санкције против наших људи, припадника нашег народа.

Александар Вучић, који је у посети Републици Српској поводом сећања на страдале у „Олуји“, рекао је је у Дневнику РТС-а да Србија нема право и не сме да одустане од подршке Републици Српској, ма која сила да тражи да уведе санкције против наших људи, припадника нашег народа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Од када су Американци увели санкције комплетном руководству Републике Српске и увели санкције против наших људи на Косову и Метохији, али наших људи на Косову и Метохији, неалбанцима, увели санкције против шефа Безбедносно-информативне агенције у Србији ствари се компликују. То нису једноставне ствари за нас оне се компликују не само у политичком смислу већ и у економском смислу – рекао је Вучић.

Председник је истакао да ће Србија сутра изнети став по том питању.

– Али је унапред јасно да Србија нема право и не сме да одустане од подршке Републици Српској, ма која сила да тражи да уведе санкције против наших људи, припадника нашег народа, онолико колико можемо, па макар били и последњи на кугли земаљској, ми не можемо да мењамо свој народ и бићемо уз свој народ – поручио је Вучић.

Извор: Информер.рс