Србија

ХОРОР У ОБРЕНОВЦУ! Држао девојку као роба, закључао је и четири дана се ИЖИВЉАВАО над њом, живот јој виси о концу

Немања Г. (41) ухапшен је под сумњом да је крајем августа намамио А.М. (36), из Земуна, у своју кућу у Баричу и онда је данима малтретирао и толико тукао да су лекари морали да јој изваде слезину.

Како сазнајемо Немања Г. је несрећну девојку из Земуна упознао преко Фејсбука и након вишедневног дописивања намамио је да дође код њега у Барич.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Према до сада доступним информацијама када је А.М. дошла код њега он ју је закључао и следећа четири дана држао као роба. Он се најстрашније над А.М. иживљавао, а несрећну жену је све време тукао рукама, ногама, гађао је чиме је стигао и на друге начине малтретирао – каже извор информер.рс из истраге и додаје:

– Несрећна жена је у једном трентуку искористила прилику и побегла. Она се вратила кући и ћутала о хорору који је преживела. Када јој је следећег дсана позлило мајка је наговорила да оде код лекара и она је одмах по рпијему у болницу оперисана, извађена јој је слезина и живот јој је угрожен.

У полицији кажу да је одмах по пријави Немања Г. ухапшен 1. септембра, али да је тврдио да су он и А.М. били у вези и да су се само споречкали.

Ухапшеном Немањи Г. који је до раније познат полицији на терет се стављају два кривична дела и то противправно лишење слободе и наношење тешких телесних повреда.

Извор: Информер