Свет

КАДИРОВ ЗАПРЕТИО ОСВЕТОМ: „Ломићемо кичме“ (ВИДЕО)

Након што се мајка злогласног чеченског лидера нашла на америчкој листи санкција, Рамзан Кадиров је упутио директне претње у снимку објављеном на Телеграму.

Видео-снимак је на Твитеру поделио заменик министра унутрашњих послова Украјине Антон Герашченко, додајући видео-снимку превод на енглески:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Брзо скините санкције. Нећу вам опростити што сте увели санкције за моју мајку. Учинићу све!“, наводи он на снимку, а Герашченко је у публикацији приложио даље претње Кадирова.

„Ово нам само развезује руке. Ако су државе легализовале такве злочиначке методе, онда нећемо бити ограничени никаквим границама. Грузија, Украјина – све су то амерички пројекти на постсовјетском простору, да не говоримо о другим сукобима широм света, покренути из фиктивних разлога. А ако су се амерички криминалци извукли, неће ићи са Русијом. Нека уживају у нашим безболним санкцијама. Наставићемо да ломимо кичму украјинско-НАТО бандама. Можемо ићи чак до Елбе, као што је то једном учинио Висаитов у рату против нациста. Стејт департменту је превише удобно да гура украјински народ у смрт док се крије иза мирне демократије. Ову америчку гадост треба сломити.“

Извор: Јутарњи лист