Свет

РУСИ НАШЛИ НАЧИН КАКО ДА УНИШТЕ НАТО ЗВЕР: Путинов џокер у рукаву (ВИДЕО)

У занимљивом снимку који се појавио на мрежама детаљно се описује како се онеспособљавају Абрамс тенкови.

Украјина је добила 31 тенк Абрамс, тачно онолико колико је и обећала америчка администрација, изјавио је представник војске САД у Европи и Африци пуковник Мартин О’Донел.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према његовим речима, сви Украјинци који су тренирали на тенковима са америчким трупама у Немачкој такође су се вратили у Украјину заједно са муницијом и резервним деловима за тенкове.

Одржали смо свој део договора. Од сада украјинске власти морају да одреде када и где ће искористити овај потенцијал, нагласио је Мартин О’Донел.

Подсетимо, САД су се дуго колебале пре него што су одлучиле да пошаљу своја борбена возила у Украјину. Искуство руских трупа које уништавају немачке тенкове Леопард у зони специјалне војне операције натерало нас је да се запитамо колико ће проћи од распоређивања Абрамса на фронту до слика првог уништеног.

Напомињемо да војни стручњаци не виде озбиљне перспективе за тенкове Абрамс у Украјини. Ова борбена возила су изузетно рањива на нападе руских противтенковских система али и лутајуће муниције Ланцет. Дакле чињеница је да њих 31 неће ништа променити на фронту.

Подсетимо, Лондон је раније одбио даље испоруке својих тенкова Челенџер 2 након што су испливали снимци ових борбених возила како горе на фронту.

КАКО ‘УНИШТИТИ’ АБРАМС?

У занимљивом руском видеу који се појавио на мрежи детаљно се описује како се онеспособљавају абрамс тенкови, које су Сједињене Државе обећале Украјини.

Видео је објављен месец дана пошто су САД први пут најавили да ће то наоружати Кијев са 31 јединице М1А2 Абрамс.

У видеу се набрајају способности тенка, наглашавајући да је Абрамс један од најмоћнијих НАТО тенкова, без обзира која верзија је у питању. “Моћан оклоп, активни систем заштите и други додаци тенка га чине веома отпорним у борби.

Ускоро, међутим, тон се мења, а у видеу се тврди да “Абрамс није непобедива машина” и може се онеспособити као “било који други тенк”.

Извор: Новости