Свет

МЕДВЕДЕВ ЗАПАЊИО ЗЕЛЕНСКОГ: Долази време

Медведев (фото: ЈуТјуб)

Према мишљењу Медведева, „прича са Израелом је очигледно техничке природе“, док је „са украјинским режимом све компликованије“.

Заменик руководиоца Савета безбедности Русије, Дмитриј Медведев, сматра да се америчка подршка кијевском режиму ближи неизбежном крају, иако се то неће догодити моментално, али је тенденција јасна, написао је он на Телеграму.

– Амерички законодавци ометају финансирање војних трошкова Израела и Украјине ове године. Разлози су технички, али и не само технички. Јасно је да ће се све наставити у новој години. Ипак, то је важан симптом развоја болести – написао је он.

Према његовом мишљењу, „прича са Израелом је очигледно техничке природе“, док је „са украјинским режимом све компликованије“.

– Како је више пута истицано на овом каналу, Америка с лакоћом издаје своје „гадове“, када постану бескорисни. Изгледа да тај период дефинитивно долази за Кијев – нагласио је Медведев.

Он је оценио да се подршка САД Кијеву неминовно ближи крају и да ће пре окончања бити још новца, шизоидних тврдњи о демократији, бравурозних уверавања о предстојећој победи на земљи, као и лажљивих уверавања о савезништву за сва времена и тако даље.

Али, закључио је Медведев, ситуација је јасна, долази време да још један „амерички гад“ оде у заборав.

Извор: 

НАЈЧИТАНИЈЕ

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

новембар 2023.
П У С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930