Свет

МРАЧНА ПРОГНОЗА МЕДВЕДЕВА: Када се наиграју са Зеленским, Американци ће

Американци ће немилосрдно згњечити украјинског председника Владимира Зеленског када се „наиграју“ са њим, као са експерименталним инсектом, написао је на Телеграм каналу заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев.

„Амерички ентомолози баш воле експерименте на инсектима. Њихова национална забава је да различите врсте паукова ставе у теглу и да са нескривеним задовољством гледају како једни друге једу“, написао је Медведев.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Пре или касније, посматрање инсеката постаје бескрајно досадно. Онда се они стављају на дијету и прати се раст агресије артропода. Тада ова мала отровна створења посебно агресивно боду и прождиру своју врсту. Наравно, преживи онај који је смелији, јачи и дебљи“, нагласио је политичар.

„А шта је са овим најважнијим главним пауком, који се угојио на рачун крви и тела својих саплеменика? Шта ће бити са њим, са победником? Ако ентомолози ставе улог на њега, наравно. Он ће на крају ипак бити немилосрдно згњечен папучом када се с њим ентомолог наигра“, објаснио је Медведев, сумирајући пост латинским изразом „сиц трансит глориа мунди“ (тако пролази слава овог света, прим. прев.).

Извор: Спутњик