Србија

НЕЗАПАМЋЕНА ДРАМА У БЕОГРАДУ: Народ панично излетео из ресторана, нико ни рачун није платио

У популарном београдском ресторану на Бановом брду, док је трајала прослава неколицине грађана, лепу атмосферу прекинуо је сузавац, који је изненада пустила за сада непозната особа.

На инстаграм страници „Сербиаливе_Београд“ освануо је снимак групе људи, који су у брзини излетели из ресторана. Како стоји у његовом опису, „дивну претпразничну атмосферу покварио је сузавац“, који је пустила за сада непозната особа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нико није платио цех

Присутни су одмах изашли напоље, а због брзине и панике која је наступила, нико није платио цех.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIA LIVE – BEOGRAD (@serbialive_beograd)

„Било је прелепо, простор, провод, услуге конобара, одличан бенд. Нажалост, дивну атмосферу је прекинуло то што је неко пустио сузавац… Великом брзином сви смо изашли напоље… Велика штета за власника као и за особље ресторана, јер у брзини да се што пре изађе, нико није платио свој рачун… Искрено баш ми је жао,“ стоји уз опис видеа.

„Поштени плаћају своје рачуне“

Испод видеа ређали су се коментари, који су углавном позивали људе, који су славили претходне ноћи у овом ресторану, да се врате и плате свој рачун.

„Поштени људи враћају своје рачуне и плаћају, овај гас је веома опасан за болесне људе, требало би тужити власника, јер није омогућио безбедност у локалу…“, само су неку од коментара који су пратиоци остављали.

Извор: Блиц