Србија

ЈОВАНА ОТКРИЛА: Родитељи су хтели да ме упишу у Микину школу, а онда је уследио састанак са Алексићем

Данас, 18. јануара, у 16 сати, Алексић ће бити саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Београду

Водитељка Јована Јоксимовић (39) истакла је јутрос да јој је мајка током претходног дана у разговору рекла да су она и Јованин отац планирали да је упишу у школу Мирослава Мике Алексића (68).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је истакла, мајка јој је рекла да им „није пало на памет“ да то учине, након разговора који су имали са Алексићем.

– Ја сам јуче, рецимо, причала са мојом мајком и мени мама каже „Па ми смо ишли на разговор, ја и твој отац. Није нам пало на памет да те упишемо када је рекао да нема контакта уопште са њим и да ми не треба њега никад да питамо како је теби у школи, да се то нас не тиче – рекла је Јована пред камерама овог јутра.

– За моје родитеље је, рецимо, то била тема свих тема – како ја да дам мало дете у руке некоме и да не знам шта тај неко са њим ради. Родитељи су на то пристајали – додала је водитељка.

Подсетимо, позната млада српска глумица Милена Радуловић тврди да ју је Мирослав Мика Алексић силовао када је имала 17 година, а изнела је тврдње и да није била једина жртва, те да се силовање понављало.

Данас, 18. јануара, у 16 сати, Алексић ће бити саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Београду.

Такође, како је раније најављено, уз његово саслушање тужилаштву би требало да буде поднета и кривична пријава од стране полиције.

Пријава ће се односити на кривично дело силовања.

Алексић може да да изјаву, али и да се брани и ћутањем.

Извор: Телеграф/srbijadanas.com