Србија

СКАНДАЛ! Иза свега се крије нешто језиво! ОТКРИВЕНО ЗАШТО ЉУДИ УМИРУ НА КОСОВУ: Курти је одбио вакцине само због…

У свету не постоји случај одбијања цепива па остаје да се види шта ће се догодити после избора

Познати аналитичар из Албаније Меро Базе оштро је критиковао кампању коју косовски премијер Аљбин Курти води у тој земљи непосредно за тамошње парламентарне изборе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Базе је оценио да је Курти одбио вакцине, које је Косову понудио албански премијер Еди Рама, управо због предизборне кампање у тој земљи.

– Саветник Албина Куртија објаснио је у коментару да је Еди Рама желео да користи те вакцине за предизборну кампању. Логичан је закључак да Курти одбио вакцине да не би наштетио кампањи својих кандидата у Албанији. Укратко, грађани Косова не добијају вакцине из Албаније, јер штете изборној кампањи Бојкена Абазија у Тирани и двојици других кандидата Самоопредељења – прецизирао је Базе.

Он је додао да у свету не постоји случај одбијања вакцина и да остаје да се види шта ће се догодити после избора, када Курти види колико су гласова добили његови кандидати.

– Заправо не знам колико је Косово спремно да умре за Бојкена, али знам да у Тирани „умиру“ да виде колико ће гласова добити 25. априла са овом стратегијом. Онда ћемо разумети да ли је вредело да Косово умре за њих – поручио је Базе.

 

 

 

 

 

 

Извор: SrbijaDanas.com/kosovo-online.com