Свет

Велика трагедија! ТРОМЕСЕЧНУ БЕБУ ИЗУЈЕДАО ПАС У КРЕВЕЦУ: Девојчица преминула од повреда у болници!

Тромесечна беба преминула је након што ју је, док је спавала, напао пас. Пас непознате расе се у току ноћи попео на спрат породичне куће у једном селу у Британији и изуједао девојчицу.

Миа О’Конел била је у свом кревету у соби, када се у два ујутру пас попео на спрат куће и изуједао је. Она је задобила тешке телесне повреде, а када су родитељи ушли у собу затекли су стравичан призор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Убрзо је позвана хитна помоћ која је на месту несреће покушала да санира повреде. Девојчица је затим превезена у болницу, међутим, није јој било спаса и она је од последица повреда убрзо преминула.

У току је обдукција, а резултати ће накнадно бити објављени.

Њихов суграђанин Пет Флавин рекао је да су сви мислима и молитвом уз родитеље настрадале девојчице.

– Чујете за овакве случајеве преко телевизије, али не очекујете да ће се овако нешто догодити овде. Око 1.800 људи живи у овом крају, мало је место. Сви суграђани ће се потрудити да се нађу породици и помогну им да преброде овај тежак период – рекао је он.

Друга мештанка је за Миррор рекла да родитељи девојчице имају подршку свих људи за све што им буде потребно.

– Сви смо помогли да се организује сахрана. Учинили смо то и за оне који су током пандемије преминули од короне. Учинили смо све за сваког коме је у тешким тренуцима била потребна помоћ, тако ће бити сад – рекла је она.

Миа је рођена средином фебруара. Њени родитељи венчали су се недевно и започели заједнички живот у Клешмору.

Нико од мештана и полиције још увек се није усудио да поразговара са породицом.

Претходног дана у селу Клешмор организована је прослава, на којој су се окупили мештани и славили, а после овако срећног дана нико није очекиво да ће се неколико сати касније догодити овако нешто.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо/Телеграф